Een kijkje in de (boeken)keuken

What’s on my nachtkastje

Het zit eigenlijk zo: de boeken die ik nog heel graag wil lezen zijn niet op een hand te tellen, laat staan dat ze met z’n allen op mijn nachtkastje passen. Wat het grote probleem van dit alles is, is dat ik door het gebrek aan een reusachtig nachtkastje vaak niet weet welke boeken ik daadwerkelijk wil lezen. Daarom een kleine greep boeken die je wél kunt vinden naast mijn bed: de boeken die ik deze maand wil, moet en ga lezen.

Van boven naar onder (niet te verwarren met de leesvolgorde):

Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld
van Becky Albertalli

Mijn date voor Valentijnsdag inclusief Oreo’s, daarover later meer.

Misschien ooit
van Colleen Hoover

Ligt nog op mijn nachtkastje, maar hoort daar stiekem niet meer. Net uitgelezen en klaar een om recensie over te schrijven, die ik overigens (bijna altijd) in bed schrijf.

Furie en fortuin
van Lauren Groff

Met enkele onderbrekingen wil ik dit boek deze maand écht uitlezen. Wat ik tot nu toe heb gelezen is zo goed dat ik me er een beetje voor schaam dat ik dit boek nog niet uit heb. Deze maand, echt, ik beloof het je!

Dat was het! Welke van deze boeken heb jij al gelezen? En niet geheel onbelangrijk: welke boeken liggen op jouw nachtkastje?

 

 

8 Comments
Previous Post
10/02/2016
Next Post
10/02/2016

8 Comments

 • Jessica

  Ik lees momenteel drie boeken op mijn e-reader: Attachments (Rainbow Rowell), The start of me and you (Emery Lord) en Portret van een vrouw (Jojo Moyes).

 • Darina

  Ik lees nu ook Een portret van een vrouw van Jojo Moyes. Ook ligt het boek Villa America van Liza Klaussmann op me te wachten.

 • Anouk

  Ik heb Simon vs. een paar dagen geleden uitgelezen, heerlijk boek! Als het goed is komt vandaag Misschien ooit binnen, dus dan ga ik daar meteen in beginnen. Op mijn nachtkastje liggen nog: Google nooit een gebroken hart, Omhulde stad, Hartenstraat en De kroon van de tearling.

 • Noa

  Breaking Dawn en HP 4 ;) Lekker herlezen!

 • Marcia

  Ik heb eigenlijk nooit boeken op mijn nachtkastje, omdat ik niet graag lees in bed :P in de woonkamer ligt echter wel een stapeltje boeken waarmee ik bezig ben. Bovenop ligt Rebel van Amy Tintera, deze is bijna uit! Ook ben ik bezig in How Blogs Work en Shades of Earth ligt alvast klaar om hierna te lezen :D

 • Story addict

  Haha, ik lees nachtkastje door de titel nu als “nechtkestje” (met een Engels accent). Great! ;) Ik vind het zelf fijner om met 1 boek tegelijk bezig te zijn (met hoge uitzondering 2). Op dit moment lees ik ‘Zoet!’ van Yoyo van Gemerde, die van mijn nachtkastje zojuist naar de bank is verhuisd.

 • Judith

  Wat een prachtige boeken heb je op je nachtkastje. Ben vooral benieuwd naar Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld & naar Misschien Ooit. Ik lees zelf momenteel Ik geef je de zon. :)

 • Karlijn

  Oeh, leuke lay-out! Ik vind de header vooral erg gaaf. Op mijn nachtkastje ligt nu 1984 van George Orwell, want die klassieker moest ik van mezelf wel een keer lezen. Maar verder ben ik nu ook bezig in Metamorfosen van Ovidius :)

Leave a Reply