Book club #4: Hotel Lonely Hearts van Heather O’Neill

Book club

Urenlang lezen, we kunnen het de hele dag doen. Net als dat we niet uitgepraat raken over het boek. En dat willen we nu graag ook met jou doen. Bijvoorbeeld Hotel Lonely Hearts van Heather O’Neill.

 

Zo werkt het

Wie, wat, waar en wanneer

In deze vierde editie gaan we het sprookjesachtige Hotel Lonely Hearts van Heather O’Neill bespreken. Je krijgt het boek ruim een maand van tevoren thuis gestuurd zodat je genoeg tijd hebt om het te lezen. Op vrijdagavond 14 juni komen we samen om onze ongezouten mening over het boek met elkaar te delen.

Wat de avond extra leuk maakt? Je wordt in de watten gelegd met heerlijke hapjes en drankjes in de stijl van Hotel Lonely Hearts! Oh en niet geheel onbelangrijk: goed gezelschap! Iedereen die komt houdt van lezen en heeft dit boek dan ook gelezen. Het restultaat? Gesprekken for days!

Wanneer?

⤷ Vrijdag 14 juni 2019 van 20.00 tot ongeveer 22.30 uur

Waar?

⤷ Oudezijds Achterburgwal 188HS in Amsterdam

Hotel Lonely Hearts

Hier gaat boek over

Montreal, 1914. Twee baby’s worden midden in de winter achtergelaten in een weeshuis. Allebei blijken ze uitzonderlijke talenten te bezitten: Pierrot is een wonderkind op de piano, Rose brengt met haar dans en gevoel voor komedie overal waar ze komt vreugde. De kinderen worden verliefd op elkaar en dromen van een toekomst waarin ze de meest extravagante en verleidelijke circusshow ter wereld zullen opzetten.

Hotel Lonely Hearts - Heather O'neill

Als tiener worden de twee gescheiden. Beiden aan het werk gezet als hulp tijdens de Grote Depressie, zakken ze langzaam weg in de onderwereld van Montreal, overlevend door sekswerk, drugs en diefstal. Maar als Rose en Pierrot elkaar terugvinden – na jarenlang zoeken en wanhopige armoede – wordt de mogelijkheid van hun jeugddroom nieuw leven ingeblazen en doen ze alles om deze waar te maken. Al snel hebben Rose, Pierrot en hun troep van clowns en showgirls het gemaakt in New York, zowel op het podium als op straat. Noch het theater noch de onderwereld zal ooit hetzelfde zijn.

Early bird!

Voor €31 kun jij nu als early bird een ticket bemachtigen. Dit is uiteraard inclusief het boek (t.w.v. €19,99) en de avond zelf mét hapjes en drankjes!

Op 25 mei 2019 wordt de reguliere prijs aangehouden: €36 excl. verzendkosten en servicekosten. Ook handig om te weten: er is plek voor 10 boekenliefhebbers.

Kaartje kopen?

Dit evenement heeft al plaatsgevonden.

Vragen?

Stel ze gerust! Je bent welkom in de reacties. Liever persoonlijk? Dat kan hier.

Geef een reactie