Book club #3: Een plek voor ons van Fatima Farheen Mirza

Book club

Het is weer tijd voor de book club! Met deze keer Een plek voor ons van Fatima Farheen Mirza. De belofte? Een prachtig, hartverscheurende verhaal van een Indiaas-Amerikaanse familie. Een avondje uit waarbij je jouw boek mee mag nemen. Graag zelfs!

Een plek voor ons - Fatima Farheen Mirza

Let’s go book clubbing

In deze derde editie gaan we Een plek voor ons van Fatima Farheen Mirza met elkaar bespreken. Je krijgt het boek ruim een maand van tevoren thuis gestuurd zodat je genoeg tijd hebt om het boek te lezen. Op de eerste vrijdagavond van mei komen we samen om onze ongezouten mening met elkaar te delen. Wat de avond extra leuk maakt? Je wordt in de watten gelegd met heerlijke (Indiase en Amerikaanse) hapjes en drankjes in de stijl van Een plek voor ons! Oh en niet geheel onbelangrijk: je zit met leuk gezelschap. Boekenvrienden united!

⤷ Wanneer? Vrijdag 3 mei 2019
⤷ Hoe laat? 20.00 – 22.30 uur
⤷ Waar? Oudezijds Achterburgwal 188HS in Amsterdam

Een plek voor ons - Fatima Farheen Mirza

Het boek: Een plek voor ons

Een plek voor ons is een buitengewoon realistisch en intiem portret van een familie, waarin iedereen op zoek is naar zijn eigen plek, binnen de familie, de maatschappij en als individu. Een aangrijpend, herkenbaar debuut van een veelbelovende nieuwe stem: Fatima Farheen Mirza.

Wanneer Amar, de jongste zoon, na drie jaar stilte terugkeert om bij het huwelijk van zijn oudere zus Hadia te zijn, wordt zijn Indiaas-Amerikaanse familie geconfronteerd met het verleden. Waarom liep Amar van huis weg? En wat betekent het dat hij nu terug is?
Een plek voor ons - Fatima Farheen Mirza
Aan de hand van hun herinneringen ontstaat het prachtige, hartverscheurende verhaal van deze familie. Tariq en Layla, de ouders, zoeken naar de juiste balans tussen discipline en geduld bij het overbrengen van hun tradities en geloof aan de kinderen. Hadia, Huda en Amar proberen juist hun eigen pad te bewandelen, waarbij ze moeten manoeuvreren tussen hun eigen dromen en de verlangens van hun ouders…

Early bird!

Voor €29,50 kun jij nu als early bird een ticket bemachtigen. Dit is uiteraard inclusief het boek (t.w.v. €21,99) en book club avond mét hapjes en drankjes! In feite betaal je voor de avond zelf €7,51, koopje toch?

Als je voor 1 april 2019 een ticket koopt, krijg je dus als early bird extra veel voordeel:

⤷ €5 korting
⤷ Gratis servicekosten
⤷ Gratis verzendkosten t.w.v. €3,90

Op 2 april 2019 wordt de reguliere prijs aangehouden: €34,50 excl. verzendkosten en servicekosten. Ook handig om te weten: er is plek voor 10 boekenliefhebbers.

Kaartje kopen?

Je kunt op twee manieren een kaartje kopen. Via mijn shop (klik hier) of gewoon hieronder:

Vragen?

Stel ze gerust! Je bent welkom in de reacties. Liever persoonlijk? Dat kan hier.

Geef een reactie