Book club #2: De onsterfelijken van Chloe Benjamin

Book club

Altijd al naar een leesclub willen gaan? Dat komt mooi uit! In samenwerking met uitgeverij Meulenhoff organiseer ik namelijk de (offline!) #howaboutabookclub met het boek De onsterfelijken. En dit is niet zomaar een leesclubje, maar eentje waar we cocktails gaan maken! Een avondje uit waarbij je gewoon je boek mee mag nemen. Graag zelfs!

De onsterfelijken - Chloe Benjamin

Let’s go book clubbing

Deze editie staat De onsterfelijken van Chloe Benjamin in het middelpunt. Je krijgt natuurlijk eerst de tijd om het boek zelf te lezen, zo’n drie weken, en daarna gaan we het met z’n allen bespreken. Dat doen we met bijpassende cocktails (oh my: gebaseerd op de personages!) en lekkere hapjes. Oh en niet te vergeten: leuk gezelschap. Boekenvrienden united!

⤷ Wanneer? Vrijdag 15 maart 2019
⤷ Hoe laat? 20.00 – 22.30 uur
⤷ Waar? Oudezijds Achterburgwal 188HS in Amsterdam
Het boek: De onsterfelijken

New York, 1969. De broers en zussen Gold krijgen als kind hun sterfdatum te horen van een helderziende. De voorspelling heeft grote gevolgen voor hen in de vijftig jaar die volgen en alle vier proberen ze op eigen wijze het lot te bezweren: oogappel Simon vlucht naar de westkust, op zoek naar de liefde in het San Francisco van de jaren tachtig. De dromerige Klara wordt illusionist in Las Vegas, geobsedeerd door de grens tussen werkelijkheid en fantasie. Oudste zoon Daniel zoekt naar zekerheid als legerarts in de jaren na 9/11, hopend aan het lot te kunnen ontkomen. En de serieuze Varya probeert de grens tussen de wetenschap en onsterfelijkheid te breken. 

De onsterfelijken - Chloe Benjamin

De onsterfelijken van Chloe Benjamin is een prachtige ode aan de onontkoombare kracht van verhalen en van familiebanden. Klinkt goed, toch?

Early bird!

Voor €28,50 kun jij nu een ticket bemachtigen. Dit is uiteraard inclusief het boek (t.w.v. €19,99) en book club avond zelf mét hapjes en drankjes! In feite betaal je dus voor de avond zelf €8,50, koopje toch?

Als je voor 23 februari 2019 een ticket koopt krijg je als early bird extra veel voordeel:

⤷ €5 korting
⤷ Gratis servicekosten
⤷ Gratis verzendkosten t.w.v. €3,90

Op 24 februari 2019 wordt de reguliere prijs aangehouden: €33,50 excl. verzendkosten en servicekosten. Ook handig om te weten: er is plek voor 10 boekenliefhebbers.

Kaartje kopen?

Je kunt op twee manieren een kaartje kopen. Via mijn shop (klik hier) of gewoon hieronder:

[iframe src=”https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/how-about-a-book-club-2-de-onsterfel?clean_iframe=on” width=”100%” height=”300″]

Vragen?

Stel ze gerust! Je bent welkom in de reacties. Liever persoonlijk? Dat kan hier.

Geef een reactie