Tijdreizen doe je pas echt goed in deze mooie leesstoelen

Interieur

De leesstoel is de makkelijkste manier voor tijdreizen. Je gaat zitten, pakt een boek en binnen no time ben je bijvoorbeeld ergens in 1800 samen met Elizabeth Bennet en meneer Darcy. Of liever wat dichterbij met Aza Holmes, uit Schildpadden tot in het oneindige van John Green. Het kan allemaal door simpelweg een boek open te slaan en de bladzijdes te lezen. Je kunt het ook een vliegend tapijt noemen, maar zo’n leesstoel is bovenal essentieel voor elke boekenlezer. Hoe lekkerder die zit, hoe beter. Daarom een greep uit mooie stoelen om de leesbeleving net wat aangenamer te maken. Leesplezier gegarandeerd!

Velvet love

Helemaal van nu: velvet. De eerste stoel is de gele Strandmon van Ikea. Misschien niet van velvet, maar wel te verkrijgen in dit mooie stofje. Je maakt deze oorfauteuil helemaal af met een bijpassende voetenbank! De donkerblauwe stoel van Sissy-boy zie je tegenwoordig overal (in het roze) en mag niet ontbreken dit lijstje. Net als de mosgroene Honaw van Mowkan (via Bol.com) die ervoor zorgt dat je heerlijk wegzakt in het verhaal.

 

 

Loveseat and read

Heb je wat meer ruimte nodig? Dan is Wehkamp own’s Torino loveseat iets voor jou. Houd je niet zo van roze? Er is keuze uit 13 verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils. Ook in de lichtblauwe Romö, van het huismerk van Wehkamp, kun je uitgebreid lezen. De donkerblauwe hoekfauteuil van Ikea, collectie PS 2017, geeft je heel veel liefde bij het lezen met in totaal 18(!) kussens zitplezier. Probeer dan maar wakker te blijven…

Hoe belangrijk is een leesstoel voor jou?

Bron hoofdfoto: Mowkan

 

 

  1. Nienke schreef:

    Die stoel van Wehkamp ziet er wel erg comfi uit. Ik moet het gevoel hebben dat ik lekker onderuit kan zakken en eventueel in slaap kan vallen na een te spannend boek ;-)

comment hier

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: