Judge a book by its cover

Boekomslag v/d maand: Vraag het aan de bliksem

“Boekenkast, boekenkast aan de wand, welk boek heeft het mooiste boekomslag van ‘t hele land?” sprak ik. De boekenkast antwoordde: “Dit boek, dit boek is het mooiste van ’t hele land” en voldaan zag ik Vraag het aan de bliksem staan van Carmien Michels en was ik meer dan tevreden, want ik wist dat de boekenkast de waarheid sprak.

Welkom op de eerste maandag van de maand. Een dag die staat voor een nieuwe week, een nieuwe kans en natuurlijk een dag waar het mooiste boekomslag van het moment een ereplaats krijgt. Het is boekomslag-maandag! Boekomslag van de maand-maandag!

vraaghetaandebliksem

Wist je dat ik de publiciteit doe voor heel mooie boeken van drie uitgeverijen? Een baan van mijn dromen. En dan komt het dus voor dat je spontaan verliefd wordt op een boek zonder dat je het werkelijk gelezen hebt. Dat had ik bij Vraag het aan de bliksem van Carmien Michels. Een boekomslag van mijn dromen. De kleuren, het lettertype: ik vind het perfect. Al had ik wel mijn twijfels over hoe ik het moest verpakken, of het niet een beetje gek is als ik een boek dat heel dicht bij mij staat kies…

Maar zoals je ziet vind ik het niet meer gek. Dit boek, Vraag het aan de bliksem, is zonder enige twijfel een pareltje. Vind je ook niet?

9 Comments
Previous Post
05/10/2015
Next Post
05/10/2015

9 Comments

 • Vivian

  Het ziet er zeker mooi uit, maar het is geen omslag dat ik in de boekhandel op zou pakken.

 • Lilian

  Wauw, ik vind deze echt heel erg mooi! Eens zien waar het over gaat..

 • Sanne

  Wauw dat is zeker een hele mooie boekomslag! :)

 • Marcia

  Ik heb dit boek al in de boekhandel zien liggen en mijn oog viel er onmiddellijk op! Inderdaad een cover om verliefd op te worden :D

 • Karlijn

  Een heel mooie cover! Nu ben ik ook benieuwd waar het over gaat :)

 • Daniëlle

  Wauw, prachtige voorkant. Ik kende dit boek nog niet!

 • Merith

  Ooo wat mooi nu ben ik heel nieuwsgierig naar de inhoud!

 • Noa

  Ik vind die boekomslag echt super mooi, daar heb je helemaal gelijk in!

Leave a Reply