Judge a book by its cover

Boekomslag v/d maand: To all the boys I’ve loved before

Vandaag is het de eerste maandag van de maand juli, tijd voor Boekomslag van de Maand! Ik heb een zwak voor verleidelijke, oogstrelende en verrassende boeken. En dit deel ik graag met jou door elke eerste maandag van de maand een favorietje te delen. Met deze maand To all the boys I’ve loved before van Jenny Han.

Ik weet nog precies wanneer ik To all the boys I’ve loved before voor het eerst zag, alsof het gisteren was. Ik stond in The American Book Center in Amsterdam (een aanrader!) en ik was op zoek naar nieuw leesvoer. Al had ik wel eens gehoord van het genre Young Adult, en natuurlijk van John Green, maar ik was niet echt op de hoogte van al het goede dat deze genre met zich mee brengt. Bijvoorbeeld de mooie boekomslagen. En dan heb ik het in het bijzonder over dit boek van Jenny Han.

Voordat ik het doorhad stond ik bij de kassa  en werd mijn bezoek vroegtijdig afgerond bij mijn geliefde The American Book Center. Ik was nog nooit zo snel klaar in een boekhandel…

Wat ik zo mooi vind aan het omslag van To all the boys I’ve loved before? Simpel: het lettertype. Ik houd van handgeschreven lettertypes en laten we eerlijk zijn, de foto van het leuke meisje kan best niet worden getoond. En zelfs dan is het omslag nog mooi. Dat zegt genoeg, toch?

 

10 Comments
Previous Post
06/07/2015
Next Post
06/07/2015

10 Comments

 • Naomi

  Toevallig – ik ben dat boek momenteel aan het lezen! Vind de cover ook zo gaaf. Tot nu toe is het boek wel echt leuk. Ben benieuwd naar hoe het afloopt. ;-)

  • Claudia

   Ah, ik vond dit boek zo leuk! Wist je dat er een tweede deel van was? Ik heb ‘m vorige week gekocht en ik kan niet wachten om te beginnen. Trouwens ook zo’n mooi omslag, alleen deze blijft favoriet.

   Laat je weten wat je van het boek vindt? Heel benieuwd!

 • Marjolein

  Wat een mooie kaft! Ik ben heel benieuwd naar dit boek x

  • Claudia

   Ik vond het een heel leuk boek. Als ik het tweede deel uit heb schrijf ik er een recensie over.

 • Lilian

  Ha, ik kocht dit boek ook in ABC in Amsterdam! Ik heb het inmiddels al gelezen (en het vervolg, PS I still love you ook!), en vind het zulke fijne boeken!

  • Claudia

   Fijn om te horen! Ik heb best wat slechte recensies gelezen op Goodreads. Ik vind dit ook een heel fijn boek en P.S. I still love you ligt al klaar. Zin in!

 • Linda

  Ik vind dit boekomslag ook zo mooi, maar ik besef me nu pas dat dat komt door het lettertype. Dit boek (en het vervolg als deze bevalt) staan op mijn lijstje om deze zomer te lezen.

 • Danielle

  I love it, haha erg he… dat we eigenlijk zo snel omkoopbaar zijn en alleen maar kunnen denken: “dit boek, hebben!”

 • Noa

  Mooi lettertype inderdaad!

 • Vivian

  Ik wil dit boek heel graag lezen, ook omdat ik het omslag zo mooi vind!

Leave a Reply