Judge a book by its cover

Boekomslag van de maand: De vegetariër van Han Kang

Nieuw op howaboutabook: boekomslag van de maand. Elke eerste maandag van de maand krijgt het mooiste en leukste boekomslag een ereplaats op de fashionblog onder boeken. En vandaag is de première!

Dit is een verkapte vorm van een AA-bijeenkomst voor lotgenoten van de mooie boekomslagen-club, neem plaats en doe alsof je thuis bent. Ik ben Claudia en ik heb een zwak voor verleidelijke, oogstrelende, verrassende boeken.

Afgelopen dinsdag tijdens het boekenpanel van DWDD was een van de keuzes De vegetariër van Han Kang. Ik was meteen verkocht. De vegetariër is nu ook mijn favoriet van de maand. Het is de leukste, de mooiste en gekste. Perfect voor de komende Boekenweek waar alles draait om waanzin. Ik vind de bloemen mooi en het heeft me verrast met alles dat zich verschuilt achter de bloemen: een tong, een flink stuk vlees en als je goed kijkt zie je een oog.

Daarom ben je mijn favoriet: ik kan uren naar je kijken want je bent een ontdekkingsreis. Je bent meer dan de eerste indruk, rozengeur en maneschijn. Je hebt me te pakken, je uiterlijk heeft de perfecte ingrediënten om direct naar de kassa te gaan en verblind mijn geld over de balk te smijten. Je bent nu van mij, De vegetariër, en ik ga je vandaag lezen. Oh, en je bent natuurlijk de winnaar van deze eerste ronde boekomslagen!

9 Comments
Previous Post
02/03/2015
Next Post
02/03/2015

9 Comments

 • Mady

  Ik kan niet wachten totdat ik hem kan gaan lezen!

 • Sanne - loveisthenewblack

  Een beetje creepy, maar wel mooi!

 • Nynke-Boudien

  Prachtige boekomslag, ik ben erg benieuwd naar het boek.

 • Anneke

  Ik zoek nog steeds het oog…

  • Claudia

   Goed kijken. Het is een blauwe oog…

 • ktrn

  Het oog zag ik ook niet meteen ..
  Leuke rubriek, ik wil ook! :-)

 • Laura

  Ik zag hem ook bij de DWDD en ik vind hem erg mooi! Die kleuren en dat je niet alles in één oogopslag ziet, vind ik erg gaaf! Ben erg benieuwd naar de volgende boekomslag van de maand!

  • Claudia

   Leuk om te lezen, ik ben al op zoek! Mocht je suggesties hebben…

 • Swaen

  Mooie kleuren!

Leave a Reply