That’s what bloggers read

Lezen

Belofte maakt schuld en dat vind ik niet erg. In de vorige That’s what they read zei ik al dat er een volgende editie kwam met interessante mensen die graag laten zien wat ze lezen. Dus ik, de boosdoener, mocht heerlijk het wereldwijde web afgaan om de nieuwste leestips te verzamelen. Vergapen aan mooie foto’s van mooie mensen met mooie boeken. Niet verkeerd. Want dat is natuurlijk ontzettend fijn: kijken naar mensen die lezen. Vandaag heb ik boekenlezende bloggers voor je in de aanbieding. Kijk, lees en geniet!

Zoe Sugg
Blogger, vlogger, schrijver (en alles wat ze nog meer kan) Zoe Sugg heeft op vakantie het nieuwste boek van Jennifer Niven gelezen. Holding up the universe. Geen idee waar het over gaat, ik ben verkocht door het omslag. Of is het de (vakantie)sfeer van de foto waar ik zo naar op zoek ben? Hoe dan ook: ik wil dit boek lezen.

Had the most relaxing day by the pool ??

Een foto die is geplaatst door Zoella (@zoella) op


Tanya Burr
Ze heeft al een tijdje niets over boeken gezegd maar Tanya Burr valt ook onder het kopje “houdt van lezen”.  Misschien is ze stil omdat haar eigen boek eerst bij iedereen in de boekenkast moet komen te staan, misschien heeft ze het te druk met het lezen van al deze boeken:

What should I read next? ?

Een foto die is geplaatst door Tanya Burr (@tanyaburr) op


Viviannadoesmakeup
Het is geen geheim dat ik van boekenkasten houd en als ik bij iemand voor het eerst thuis kom, is het eerste wat ik zoek de boekenkast. Daarom werd ik heel gelukkig dat ik ongestoord in de boekenkast van blogger/vlogger/awesome persoon Anna (van Viviannadoesmakeup) mocht kijken. Helaas niet in het echie, maar op haar blog. En ja, dat is ook geen geheim. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om te kijken.

My favourite corner of the flat, which I’m sure has something to do with the colour-coded book arrangement. ?

Een foto die is geplaatst door Anna (@viviannamakeup) op


Misslipgloss
Als er een blogger is die niet over boeken schrijft maar wel een ongelooflijke boekenwurm is, dan is Cynthia het wel. Ze verslindt meer boeken dan mijn wildste dromen. Jaloersmakend veel. En dat schuift ze niet onder stoel of banken. Snapchat bijvoorbeeld, een ware walhalla met #readinggoals en af en toe op Instagram een mooi kiekje zoals deze:

Hobby’s gecombineerd ?????

Een foto die is geplaatst door Cynthia Schultz (@misslipgloss) op


Yara Michels
Nog zo’n leukerd die van boeken houdt. Mag ook wel met een vader die mijn studieboeken schrijft. Yara Michels. Bekend van This Chick’s Got Style en nu Chapter Friday. Op Youtube heeft ze haar boekenclubje en laat ze een paar van haar favorieten boeken zien. Hier alvast een sfeerbeeld en klik hier voor Yara’s Book Club.


Sannyzoektgeluk
Zo willen we allemaal wel lezen, toch? In de zon, op een bedje en zo min mogelijk kleding aan. Als dit niet een ultiem zomers geluksmomentje is dan weet ik het ook niet meer…

All i need is this ?? #reading #sun #legs #thescienceofgettingrich

Een foto die is geplaatst door SannyZoektGeluk (@sannyzoektgeluk) op

Sanny leest trouwens dit boek:

BooksandQuills
De Nederlandse Sanne in Londen is denk ik voor elke boekblogger in Nederland een voorbeeld. Of spreek ik dan alleen voor mezelf? Succesvol op Youtube, werkzaam in het Engelse boekenvak en awesome als het maar kan. Dat laatste kan natuurlijk ook zijn omdat ze my kind of people is (zonder dat ik haar echt ken) en ze alles doet dat ik op mijn bucket list heb staan. En nu ook dit boek dat ze leest: Shrill van Lindy West.

Yesss love some excellent feminist book post! #shrill @quercusbooks #books #bookstagram #reading #booksofinstagram

Een foto die is geplaatst door Sanne (@booksandquills) op

 

En dat was het weer voor vandaag. Zullen we afspreken dat we dit vaker doen? Afgesproken. Nu ben ik heel benieuwd welk boek jij van dit rijtje zou willen lezen en of je nu een volgende te-lezen-boek op je lijstje hebt kunnen bijschrijven. Laat je het weten? Dank je wel!

 1. Jennifer Niven!

 2. Sanne schreef:

  Leukleukleuk!

 3. Sanny schreef:

  Wat een leuk idee om zo’n post te maken! Ik ben ook altijd heel benieuwd wat anderen lezen. Thanks for mentioning me?
  Groetjes Sanny

 4. Vivian schreef:

  Superleuk dat je dit bij elkaar hebt gezocht én superleuk om naar te kijken!

 5. Marlous schreef:

  Heel leuk om te zien!

comment hier

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: