De ultieme Ikea hack voor boekenliefhebbers

Interieur

Voor iedereen die altijd heeft gedroomd van volle boekenkasten en stapels boeken in huis. Of degene die meer boeken koopt dan je lief is, laat staan kunt lezen. Dit is de ultieme Ikea hack voor boekenliefhebbers. Speciaal voor iedereen die te veel boeken heeft en van gekkigheid niet weet wat je ermee moet: een simpele bureau met een ‘touch of books’. En je maakt het heel makkelijk zelf, aldus Ikea.

Wat heb je nodig?

Men neme een tafelblad, een tafelpoot, een stapel boeken en klaar is Kees, de boekenliefhebber (indien je anders heet, wat logisch is, is jouw eigen naam uiteraard van toepassing). Voor een kleine vijftien euro heb je alles om je droombureau in elkaar te zetten. Exclusief boeken, want daar heb je er genoeg van.

Wel een beetje jammer dat de tafelpoot in Nederland niet in het groen te verkrijgen is, maar een witte of zwarte voldoet ook. Indien gewenst kun je het altijd een andere kleur geven. Goud bijvoorbeeld, zoals hieronder.

Hoe je dat doet, lees je hier. Good luck!

Bron: Ikea.

  1. Lore schreef:

    Zeer leuk! Misschien een een idee om in mijn achterhoofd te houden wanneer ik alleen ga wonen! Ik zou het wel met, zoals op de bovenste foto, prachtige, oud uitziende boeken doen. Dat geeft het denk ik dat tikkeltje meer ^^

comment hier

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: