Book club #1: Normale mensen van Sally Rooney

Book club

Heerlijk hoor: urenlang spenderen met een boek, maar lezen is eigenlijk wel een feestje dat je in je eentje viert. Vind ik best jammer. Helemaal als ik een boek heb gelezen dat ik maar niet kan loslaten. Zo eentje waar je niet over uitgepraat raakt. Dat wil ik in 2019 anders gaan doen…

Ik wil namelijk uren over boeken gaan praten, met jou en 9 andere boekenliefhebbers.In samenwerking met uitgeverij Ambo Anthos organiseer ik de eerste (offline!) howaboutabook club. En dit is niet zomaar een leesclubje, maar eentje met champagne, kaarslicht en lekkere hapjes. Een avondje uit waarbij je gewoon je boek mee mag nemen. Graag zelfs!

Let’s go book clubbing

Sally Rooney is één van mijn favoriete schrijvers op dit moment. Met haar debuutroman Gesprekken met vrienden heeft ze een diepe indruk gemaakt. En dat niet alleen; ze wordt door de media de nieuwe Sylvia Plath én J.D. Salinger genoemd. Wat een eer is het dan om haar tweede en nieuwste boek, Normale mensen,  te mogen lezen voor de gloednieuwe book club? En jij kan erbij zijn!

⤷ Wanneer? Zaterdag 9 februari 2019
⤷ Hoe laat? 20.00 – 22.30 uur
⤷ Waar? Oudezijds Achterburgwal 188HS in Amsterdam
Early bird!

Voor €27,50 kun jij nu een ticket bemachtigen. Dit is uiteraard inclusief het boek (t.w.v. €20,99) en de book club avond zelf. Als je voor 14 januari 2019 een ticket koopt krijg je als early bird extra veel voordeel:

⤷ €5 korting
⤷ Gratis servicekosten
⤷ Gratis verzendkosten

Op 15 januari 2019 wordt de reguliere prijs aangehouden: €32,50 excl. verzendkosten en transactiekosten. Ook handig om te weten: er is plek voor 10 boekenliefhebbers.

De planning

Het boek: Normale mensen

In Normale mensen vertelt Sally Rooney de liefdesgeschiedenis van Marianne en Connell. Beiden groeien op in hetzelfde stadje in landelijk Ierland, waar hun verschillende werelden nauwelijks overlappen. Ze ontmoeten elkaar alleen wanneer de moeder van Connell het huis van Marianne schoonmaakt. Als ze beiden naar het prestigieuze Trinity College in Dublin gaan, blijkt op die universiteit dat zich door de jaren heen een diepe band heeft gevormd.

Normale mensen is een verhaal over de diepgaande invloed die geliefden op elkaars leven hebben, en het groeiende besef daarvan naarmate de jaren verstrijken. Een intense roman die je je eigen liefdes laat herbeleven.

Klinkt goed, toch?

Kaartje kopen?

Je kunt op twee manieren een kaartje kopen. Via mijn shop (klik hier) of gewoon hier:

[iframe src=”https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/howaboutabook-club-sally-rooney?clean_iframe=on” width=”100%” height=”400″]

Vragen?

Stel ze gerust! Je bent welkom in de reacties. Liever persoonlijk? Dat kan hier.

Geef een reactie