Bookhaves

Zeven keer: boeken in je interieur

Boeken zijn veelzijdig. Je kunt ‘het boek’ lezen, de verhalen in boeken nemen je mee op reis om even je eigen leven te vergeten. Dit is een erg belangrijke functie van een boek. Maar ‘het boek’ ziet er ook aantrekkelijk uit. Bijvoorbeeld op de traditionele manier: in de boekenkast. Zeven keer laat je zeven andere manieren zien hoe je ‘het boek’ terug kan laten komen in je interieur.

1. Een schilderij dat hoog op mijn wil-ik-hebben lijstje staat. 2. Een klok die je ook zelf kunt maken. 3. Laat huis ruiken naar Emily Brontë met deze geurkaars. 4. Heb je een muur over? Boeken-behang! 5. Boeken als accessoires: sier-boeken, verkrijgbaar in verschillende kleuren. 6. Een muur vol met échte bladzijdes. Scheur je lelijkste boeken uit elkaar en plakken maar.

Wat heb jij van ‘het boek’ in je interieur?

11 Comments
Previous Post
15/04/2013
Next Post
15/04/2013

11 Comments

 • Elke

  Heel mooi hoor. Boeken maken het interieur altijd veel persoonlijker en huiselijker vind ik. Wat ik me afvroeg is of jij misschien een Goodreads account hebt. Ik zou namelijk heel graag volgen welke boeken je al gelezen hebt en welke je nog zou willen lezen.

  Liefs

 • Anni

  Hmm… Dat laatste vind ik eigenlijk best een leuk idee. Geen grote muur maar een stukje…

 • Inge

  Ik vind de boekenpagina’s aan de muur erg mooi! En een mooie cover uitvergroten en inlijsten is ook een tof idee.

 • Anouk

  Nice! ^_^

 • Lyanne

  Boekenbehang: hoe gaaf!!

 • Bo

  Die boekenbehang is echt gaaf!

 • Liliane

  Die klok! Tof! Kleur ook :D

 • Patricia

  Super gave manieren om boeken in je interieur te hebben

 • Marike

  Leuk! Ik heb een kruk met een print van boeken! :)

 • Ilse

  Boekenbehang vind ik wel leuk. :-) Ik heb ooit eens nog een ander behangetje met boeken gezien dat ik nog mooier vond, dat was meer met paars.
  Ik vind boeken zichtbaar in een interieur altijd wel leuk. Ik wil ooit ook wel een grote kast vol met boeken in de woonkamer, achter de sofa ofzo, of een mini-bibliotheek, een kamer gevuld met enkele hoge boekenkasten, nokvol.
  Soms zie je op van die foto’s in interieurmagazines boeken zomaar ‘decoratief’ op de grond gestapeld liggen, dat vind ik dan weer echt verschrikkelijk. Dan worden je boeken toch vuil? En hoe poets je dan, er zomaar wat omheen of moet je die boeken dan steeds weer herleggen? Nee, dat is dan weerniets voor mij. :-)

 • Bibiesboeken

  Tof! In mijn volgende huisje ga ik zo’n muur maken. Nu mag het helaas niet want ik woon anti-kraak en ik denk niet dat het dan heel erg gewaardeerd wordt. Leuke blog Claudia, ik ben je gaan volgen. Je hebt een leuke schrijfstijl en geeft grappige tips.

Leave a Reply

Related Posts