Films

Win: 3×2 kaarten + boek A Simple Favor!

Yay, donderdag 27 september draait de boekverfilming A Simple Favor in de bioscoop! Een heerlijke film om de regenachtige herfstdagen in stijl in te luiden. In samenwerking met Independent Films geven we 3×2 kaarten weg, gratis en voor niets. Nog leuker: je krijgt het boek er ook nog eens bij!

GESLOTEN

A Simple Favor

Het zal je maar gebeuren: je past even op het kind van een (nieuwe) vriendin en ze komt hem uiteindelijk niet ophalen op de afgesproken tijd. Lekker onbeleefd, zal je denken. Het overkomt mommy vlogger Stephanie in A Simple Favor. Haar vriendin Emily is in geen velden of wegen te bekennen. Als een goede vriendin betaamt start Stephanie een zoektocht om Emily te vinden, maar of dat nu wel zo’n goed idee is…

Zo kun je winnen

⤷ Laat hieronder een reactie achter waarom jij A Simple Favor wil zien
⤷ Like de howaboutabook pagina op Facebook: Klik hier
⤷ Dubbel kans maken? Tag op Facebook een vriend(in) wie je mee wil nemen naar deze film!

Je kunt tot zondag 30 september 23.59 uur meedoen. Good luck!

27 Comments
Previous Post
25/09/2018
Next Post
25/09/2018

27 Comments

 • Simone

  Deze film lijkt me super gaaf en ik wil mijn lieve vriendinnetje graag verrassen met een avondje bios! <3

 • Melanie de Man

  Lijkt me SUPERSPANNEND!! Gezellig aan de popcorn met
  Yasmin.. Zin in!

 • Esmee

  Ik doe graag mee, deze film lijkt me super spannend. Leuk voor een girls night out met een vriendin!

 • Marjolein

  Op dit moment aan huis gebonden door een vervelend ongeluk, dus het boek zou sowieso als geroepen komen! En daarna de bios als eerste uitstapje om weer naar uit te kijken na deze vervelende en pijnlijke periode.

 • Lynn

  Kan ik jou meenemen naar de film ♥️

 • pooja

  Deze film lijkt me heel gaaf! De trailer zag er goed uit en ben super benieuwd.

 • Ling Choi

  Ik ben zowel benieuwd naar het boek als de film. Leuk om samen met een vriendin te gaan. Ik heb haar getagd op Facebook.

 • Heidie van der Steeg

  Heerlijk om als het zo’n herfstweer is lekker gezellig met een vriendin (of kinderen maar daar is deze film niet zo geschikt voor) naar een leuke film te gaan. Ik ben benieuwd wat er precies aan de hand is want geen moeder laat haar kind normaalgesproken achter.
  En ook leuk om het boek te lezen, tot nu toe had ik er nog nooit over gehoord.

 • Tessa Cornelissen

  Ik doe graag samen met manlief mee aan deze prijsvraag. Ik ben enorm nieuwsgierig naar het boek en wij samen zijn erg benieuwd naar de film.

 • Soraya

  Sinds mijn moeder en ik de trailer in de bioscoop zagen hebben we het over deze film gehad; het lijkt ons ZO spannend! Daarnaast verslinden we allebei thrillers, dus hoe leuk zou het zijn als we onze twee favoriete bezigheden mogen combineren in een leuk moeder/dochter-uitje :-)

 • Priscilla

  Lijkt me een heerlijk vrouwen filmpje!
  Heb de trailer opgezocht en ja dit is eindelijk weer een leuke film voor Mij.
  Ben ook echt heel benieuwd naar het boek!!!
  Ga dikke duimen draaien en hoop dat ik 1 van de gelukkige mag zijn

 • Marjolein Mous

  Al vanaf dat ik de trailer maanden geleden zag ven ik aan jet wachten oo de film. En aan het fangirlen er over met mijn baas. Zij heeft hem al kunnen zien omdat hij in de IS al uit is en ik kan echt niet meer wachten. En het boek moet ik natuurlijk gelezen hebben.

 • Mirthe

  Jaaa ik heb zo uitgekeken naar deze film! De trailer maakt me al maanden super nieuwsgierig, can’t wait om ‘m ook echt in de bios te zien met een vriendinnetje! Een avondje bios is wel dé manier om te vieren dat de herfst is begonnen en we weer avonden lang kunnen kletsen over boeken onder een dekentje. <3

 • Rachida

  Ik ben bijna jarig en dit is toch een feest prijs . Me dinnetje en ik zullen het echt te kei gaaf vinden om te gaan.. wij duimen hard .

 • Kayleygh

  Dit lijkt me zo’n gave film! Ik zou eerst heel snel het boek lezen denk ik en dan de dag daarna gelijk door naar de film met een vriendin of mijn zusje. Al maanden zie je van alles voorbij komen over deze film, dus dat hij nu eindelijk draait is super! En het boek, tsja, dat lijkt me duidelijk: boeken zijn altijd fantastisch!

 • Janneke

  27 september een top film, release op mijn verjaardag. Als kado en om de donkere maanden optimaal te starten. Maak ik dolgraag kans.
  Wegzwijmelen met het boek en een film avond met mijn vriendin, wie wil dat nu niet.

 • Marjolein Schuurman

  Oh wow, heb net de trailer gezien en kan niet wachten om de hele film te zien.

 • Judith

  Ik ben zowel een groot fan van Pitch Perfect door Anna als Gossip Girl door Blake. Dus hoe tof is het dat de acteerkunsten van deze dames samen komen in een spannende film? Ik ben reuze benieuwd hoe deze film verloopt (en uiteraard of het boek weer beter is dan de film of niet) en daarom kan ik het niet laten om een reactie achter te laten. :)

 • Ilse Brinkhuis

  Zou heel graag met mijn dochter naar deze film. Leuk moeder dochter uitje.

 • Patricia Lubbertje

  Ik zou graag ren avondje naar de film gaan samen met mijn vrouw. Bij een enge film kruipt ze lekker tegen me aan, dus eem win-win situatie vind ik :) Ben ook benieuwd naar het boek trouwens.

 • Nakita

  Super leuk! Maak graag kans om met een vriendin zo haar bdayy te vieren!

 • Coby

  Wat leuk! Soms doe ik met een vriendin een mini-boekclubje. Samen een boek lezen en dan afspreken om te eten en het boek te bespreken. Lijkt me onwijs leuk om met dit boek te doen! En dan daarna samen naar de bios natuurlijk ;) xx

 • Chinouk Thijssen

  Dit lijkt me zo’n fantastisch verhaal! Ik wil eerst het boek lezen en dan meteen naar de film met mijn zusje!

 • danielle noord

  Geweldig!! We hebben de trailer gezien en deze lijkt ons super tof met Antoinetta Raijmakers ? ik ga het gelijk delen #duimen

 • Edriënne

  Ohh, ik zou heel graag kaartjes voor A Simple Favor winnen! Mijn vriendinnen en ik hebben echt al maanden geleden een biosdate afgesproken voor deze film, dus gratis kaartjes komen dan uiteraard enorm van pas ;) Verder ben ik dol op lezen en wil ik natuurlijk supergraag het boek met de film vergelijken, haha, en daarnaast staan Blake Lively en Anna Kendrick vast prachtig in de boekenkast!

 • Marianne Scholten

  Dit is echt weer zo’n heerlijke film om samen met een goede vriendin van me heen te gaan. We hebben elkaar sinds jullie al niet meer gezien door o.a. de vakantie. Eens in de zoveel tijd eten we samen een hapje en pakken we een film. Om weer even bij te kletsen en op te laden. Gezellig!

 • Monique Alys

  Na het zien van de trialer ben ik superbenieuwd naar de film. Ik zou dan eerst het boek lezen! Ik heb op facebook mijn filmmaatje getagd hoor!

Leave a Reply