Literair reizen

Penguin Pop-Up Shop in De Bijenkorf, Amsterdam

Penguin heeft een pop-up shop geopend in De Bijenkorf, Amsterdam. Een oude haringkar omgetoverd tot boekenkar mét een collectie grote namen. F. Scott Fitzgerald, Charlotte Brontë, Jane Austen, J.D. Salinger, Vladimir Nabokov. Penguin heeft ze allemaal. En dat voor klassieke prijzen. Ik besloot mijn plus one (mijn camera) mee te nemen naar De Bijenkorf zodat je vanaf thuis, op je luie stoel mét koffie of thee, een indruk kunt krijgen van de shop.

Mooie klassiekers met mooie covers!

Nu is het de tijd om je thee of koffie op te drinken, je schoenen aan te doen en richting Amsterdam te gaan. De Penguin pop-up shop is misschien niet erg groot. Maar De Bijenkorf wel. Een tip van mij om een middag rond te dwalen. Nog een tip: de collectie notitieboeken. Van De Bijenkorf zelf. Maar ook van Penguin. Laat je het me weten wat je hebt gekocht?

8 Comments
Previous Post
29/11/2012
Next Post
29/11/2012

8 Comments

 • Kinga

  Jammer dat ik zo ver van Amsterdam af woon, want het klinkt echt zo ideaal. Ik hou van mooie covers, van klassiekers en van fijne prijzen, dus de perfecte combinatie als je het mij vraagt.

 • Joanydvv

  Wat baal ik nu dat Amsterdam zo ver weg is voor mij. Dit lijkt me echt een klein stukje heaven on earth :)

 • ChellesBlog

  Ik ben niet echt vaak in Amsterdam, maar dit is wel een reden om er naartoe te gaan. Wie weet ben ik er volgende week wel te vinden. X

 • Inge leest

  Het design is echt mooi!

 • Lieke Jongenelis

  Gaaf zeg!
  Ze kunnen er inderdaad beter boeken opleggen dan haring, haha :D

 • Marike

  Penguin verkoopt altijd mooie boeken!

 • Danielle

  Ik loop er binnenkort weer eens binnen, ik krijg er helemaal zin door met jouw verhaal!

 • Danique

  Dat ga ik eens onthouden voor wanneer ik weer eens in Amsterdam ben!

Leave a Reply