Literair reizen

Marc Jacobs’ BookMarc in London

Marc Jacobs opende al eerder zijn boekwinkel BookMarc in New York. Later werd BookMarc in Parijs ook een feit en daarmee kon de ontwerper natuurlijk niet achterlopen om een boekwinkel te openen in wereldstad Londen.

Ik was laatst vier dagen in Londen en ik moest mezelf weerhouden om alles te kopen. Want: BookMarc heeft alles waar een boekenliefhebber slash accessoires-gek’s hart sneller van gaat kloppen. Kunst- en fotografie boeken, eigenlijk alle koffietafel-proof-boeken, geselecteerd door Jacobs zelf. Notitieboeken, potloden, boekenleggers, boekentassen, agenda’s en etuis. En dat alles voor een studentenprijs. Binnenkort een artikel met mijn aankopen!

6 Comments
Previous Post
24/03/2013
Next Post
24/03/2013

6 Comments

 • Suzanne

  Oooh lijkt me een geweldige winkel!!! Als ik nooit weer in london ben, ga ik zeker heen!

 • Josianne

  I looooove BookMarc. Ik ben naar die in New York geweest en die was echt geweldig, nu nog naar die in Londen (en Parijs, toch?)

 • Anouk

  Oeh, als ik ooit in één van die steden ben… ;-)

 • Sanne S

  Ik ben zo benieuwd naar je aankopen!!

 • Lyanne

  Ik wil hier zo graag nog een keer heen! Ben benieuwd naar al je aankoopjes!

 • Patricia

  Daar moet ik echt een keer heen. Ik ben benieuwd wat je gekocht hebt

Leave a Reply