Bookhaves

Julius, books and friends

Vooroordelen ‘vermoorden’ het samenzijn van boekenliefhebbers. Boeken zijn saai en mocht je lid zijn van een boekenclub ben je saai keer tien. Boeken lees je tegenwoordig gewoon via je iPad en waarom twee keer per maand met je ‘saaie’ boekenvrienden afspreken terwijl dit ook online kan? Meegaan met de tijd heet zoiets.

Mocht je de afgelopen tien jaar onder een grot hebben geleefd, Paul Frank vindt het mode om Julius, zijn aap, op een t-shirt te bedrukken en te verkopen aan middelbare scholieren die liever op straat hangen met een sigaret in hun mond dan boek voor hun gezicht. Een goede combinatie dus om verzameling stof van de boeken te halen. Julius (hip) en boeken (saai), dikke vrienden. Een soort van win-win situatie.

Stiekem verlangde ik als stoere straatmeid inclusief sigaret naar een boekenclub. Nog steeds. Koffie, thee, koekjes, ‘saaie’ boekenvrienden en een discussie waar je u tegen zegt. Met Julius, de mascotte van de readingclub. Wat vind jij van de clubshirts die ik heb uitgekozen? Go readingclub!

11 Comments
Previous Post
14/09/2011
Next Post
14/09/2011

11 Comments

 • Bloesemfee

  Ik wil wel bij jouw boekenclub, met of zonder Julius! Eerlijk gezegd heb ik weleens gezocht naar zo’n club, maar ik heb nooit iets kunnen vinden helaas.

 • Karlijn

  Boekenclub, klinkt leuk, maar ik ben zoiets nog nooit echt tegen gekomen :(

 • Ariska

  Een boekenclub klinkt zo awesome! Ik geloof niet dat wij er hier in de buurt een hebben. De clubt-shirts zijn wel een beetje ironisch, maar leuk!

 • Femke

  Zoals de meiden hierboven, bij mij in de buurt zit ook geen boekenclub…

 • Jessica

  De enige soort van boekenclub die er is is die via de plaatselijke bibliotheek.
  Maar daar zijn enkel oudere mensen. Als ik al bij een boekenclub zou gaan; zou ik liever bij leeftijdsgenoten zijn. Hoewel de meningen van verschillende leeftijden onder elkaar ook boeiend kunnen zijn.

 • Benthe

  Ik wil bij een boekenclub, maar kan er helaas nooit eentje vinden. Of een kookclub, ook leuk. of een combinatie!

 • Sandra

  Een boekenclub lijkt me heerlijk, ik heb er hier al lang naar gezocht maar jammergenoeg blijkt er geen te zijn in de buurt :(

 • Shirley

  Leuk shirt! Maar een boekenclub lijkt me niks voor mij ;)

 • HansDeZwans

  Als je veel boeken koopt, raad ik je volgende site aan: http://www.boekenfestijn.com/

  Grote hallen waar allerlei soort boeken verkocht worden tegen een goede prijs.

 • Daisy

  (L) Julius!!
  Tegenwoordig zijn de enige boeken die ik nog lees alleen(helaas) mijn studie boeken.
  Geen boekencclub voor mij maar alleen Julius die mij gezelschap houdt.

 • anoniem

  het t-shirt is leuk maar ik lees liever niet in een clubje

Leave a Reply