Allround verspreider van de liefde voor het boek

Al op jonge leeftijd was Claudia in de weekenden en schoolvakanties te vinden in de bibliotheek. Jaren later, in 2009, kreeg ze voor het eerst een kijkje in de keuken van het boek. Ze liep stage bij een uitgeverij en wist vanaf die dag dat ze later ‘iets met boeken’ zou gaan doen.

Op 5 augustus 2010 nam ze haar eerste officiële stap met boekenblog howaboutabook en sindsdien is er geen dag geweest dat ze niet aan boeken denkt.

Foto: Bianca Toeps

Claudia is naast blogger ook werkzaam in het boekenvak als freelancer en verzorgt onder andere publiciteit en promotie voor uitgeverijen. Daarnaast is ze in de zomer van 2017 begonnen als boekverkoper bij Het Leesteken in Purmerend. Ze is dus van alle markten thuis en kan niet kiezen wat ze het leukste vindt, net als de boeken die zij leest. De ene keer kiest zo voor een Young Adult, de andere keer een literaire roman en af en toe non-fictie. Maar howaboutabook is en blijft haar eerste liefde en is het perfecte platform om de boekenliefde te delen en lezers samen te brengen.

Contact opnemen met Claudia? Dat kan je hier doen.

Founder