Een kijkje in de (boeken)keuken

Een kijkje in de boekenkeuken

De één doet het op film, de ander met foto’s en er zijn mensen die het helemaal niet doen. Het leven vastleggen. Vloggen, ploggen: noem het maar op. Ik noem het misschien anders, maar het blijft hoe dan ook hetzelfde. Maar wat bedoel ik nou eigenlijk? Je krijgt vandaag een kijkje in de boekenkeuken van… mij! Dit heb ik de afgelopen dagen gedaan: 

Zaterdag
6 februari

Ik las de laatste hoofdstukken in Misschien ooit van Colleen Hoover. Een boek waarvan ik het heel moeilijk vind om mijn mening in woorden op papier te zetten. De recensie volgt, dat zeker.

Zondag
7 februari

Was ik bij één van mijn favoriete boekenmensen: Lotte! We zijn met iets heel leuks bezig en daar hoor en zie (hint!) je heel binnenkort meer van. 

Lotte

Maandag
8 februari

Samen met een vriendin ging naar de beurs ShowUp om inspiratie op te doen. Heel leuk is het daar en vooral alle stationary waren te leuk om niet te kopen. Helaas was het geen berus om je eigen beurs open te trekken, maar juist een inkoopbeurs. Ik weet dus nu al een beetje wat er de komende tijd in de winkels ligt…

Showup_BB01

Showup_BB02

Showup_vaasjes

Showup_notitieboekjes

Showup_Booklamp

Dinsdag
9 februari

Van deze dag heb ik geen foto en eigenlijk is dat ook helemaal niet nodig, je kijkt er namelijk nu naar. Een nieuwe layout. Ik was er al even mee bezig en aangezien ik mijn eigen deadline niet heb kunnen halen stond de dinsdag in teken van aanpassen, aanpassen en nog eens aanpassen. Inclusief met mijn handen in het haar. Wat is het toch vreselijk (leuk) om te doen, zo’n nieuwe look creëren… 

Woensdag
10 februari

Fool me once, fool me twice: weer geen foto’s. Ik was met Yara van Adorable Books naar de bioscoop. Een verfilming van een boek van Nicolas Sparks, The Choice. Echt zo’n huilfilm en dat heb ik geweten. Ik ga geen namen noemen, maar er kwamen tranen met tuiten in voor. Er heeft iemand gehuild als een klein kind. Een aanrader dus!

Donderdag
11 februari

Begonnen in een vers boek! Al had ik zaterdag mijn oude weggelegd en zitten er ondertussen flink wat dagen tussen, ik kon vandaag pas de rust vinden om Simon vs. open te slaan. Hij zat trouwens wel al wat langer in mijn tas. 

Vrijdag
12 februari

Ik kwam deze mini-boekenkast tegen bij de Kwantum en aangezien mijn boekenkast boekenvol staat, zoek ik iets voor erbij. Yay or nay? 

boekenkastkwantum

Een kleine greep van welgeteld zeven dagen in mijn boekenleven. Laat je weten wat je ervan vond?

7 Comments
Previous Post
15/02/2016
Next Post
15/02/2016

7 Comments

 • Linda

  Heel leuk om te zien! Wat mij betreft moet je dit er zeker in houden :)

 • Stephanie

  Ik vond het ook heel leuk om te lezen (en zien). Altijd fijn om iets meer van mensen hun leven te zien.
  Groetjes

 • Story addict

  Leuk! Die spullen op de beurs ook <3. Ik zeg yay voor de boekenkast, hoewel ik me afvraag of er zoveel gewicht op kan? Ennnn ook een yay voor de lay-out :)

 • Chantal

  Leuk! Van boekgerelateerde plaatjes word ik altijd blij :)

 • Vivian

  Leuk overzichtje! Die dingen op de inkoopbeurs zien er onwijs leuk uit en ik ben oook zo benieuwd naar Simon!

 • Elisa

  Jaaa, leuk om zo’n diary rond boeken te zien! Maakt het reviewen e.d. toch wat persoonlijker :) Je nieuwe layout is heel tof trouwens! x

 • Lyanne

  Het boekenrek van de Kwantum: ja! Krijgen we dan ook een kijkje in dat boekenrek? ;)
  PS: Heeele mooie layout!

Leave a Reply

Related Posts