Boekennieuws

Een boekendate met mezelf (en Maartje Wortel)


Diane von Furstenberg zegt dat de belangrijkste relatie in het leven, de relatie met jezelf is. Daarom heb ik op dit moment een date met mezelf. Valentijnsdag staat in het tegen van liefde en op deze dag vier ik dat met mijn twee liefdes: mijn vriend, waarmee ik vanavond romantisch met kaarslicht Rummikub ga spelen (zo begon onze eerste date ook, echt waar) én de liefde voor mijzelf. Koffie, zoetigheid en een roze boek. Ik lees IJstijd van Maartje Wortel. Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

10 Comments
Previous Post
14/02/2014
Next Post
14/02/2014

10 Comments

 • Sanne

  Wat een mooie foto! Vanavond ga ik gezellig samen met mijn vriend een romantische film kijken <3

 • Hati

  Date met jezelf. Klink super en ziet er ook leuk uit :)

 • Danielle

  Als ik die foto zie, wil ik ook wel een date met mijzelf!

 • PSbyDila.com

  Oohh die tompouce heb ik ook van de week gehaald (lekker goedkoop!). :)

 • Shanti

  Wat een waarheid zit daar in,de relatie met jezelf is inderdaad zó belangrijk! Mijn dag bestond uit school, shoppen met het zusje en nu zit ik bij vriendlief op de bank, die nog aan het werk is. Maar voor ons is het een vrijdag als iedere andere; in 4 jaar tijd hebben wij nog nooit wat aan valentijnsdag gedaan ;-)

 • saskia

  Ben benieuwd naar dat boek! hoor er steeds over! geen plannen vandaag, mijn man doet niet aan valentijn… maar we zitten lekker serie op Netflix te kijken!

 • Inge

  Prachtig plaatje! Nadat ik IJstijd uit had, ben ik er meteen opnieuw in begonnen…

 • Patricia

  Wat heerlijk zo’n date met jezelf, prachtige foto ook.

 • Marinda

  Ziet er echt te lekker uit.
  behalve die koffie dan, dat mag voor mij thee zijn.
  enuhm, valentijn doe ik niet aan mee, dus gewoon zo vaak mogelijk een date met mezelf. :)

 • Lievehelpwatmoetikaan

  De foto’s van jouw blog zijn ook echt práchtig, hou ik echt van! Leuk onderwerp voor een blog ook! En je lay-out vind ik ook heel mooi. Waarmee heb je je blog gemaakt? WordPress?

Leave a Reply