Bookhaul #1

Booktube

Zo veel boeken, zo weinig tijd (en geld). Waarschijnlijk herken je het: dat licht wanhopige gevoel dat je overvalt als je in een boekenwinkel staat. Welk boek neem je mee? Welke boeken wijs je met pijn in je hart af? Probeer je iets nieuws, of blijf je bij je vertrouwde genre?

In ons nieuwe filmpje laten wij je zien welke boeken we de afgelopen tijd hebben gekocht, gekregen en verzameld. Misschien helpt het. En misschien ook niet, maar dan is het gewoon leuk om naar te kijken.

Oh, en bonus: we unboxen de Celebrate Books-box die we allebei hadden besteld! En daar werden we allebei erg vrolijk van. Kijk je mee?

  1. Elke schreef:

    Pogingen iets van het leven te maken sprak me nooit zo aan, maar na je beschrijving zet ik het toch maar op m’n te lezen lijst.

  2. Roos schreef:

    Naamloos heb ik een tijdje geleden gekocht, mede omdat er zo lovend over gepraat werd. Maar ik kom er niet door heen. Lees heel veel maar heb bij deze heel erg het gevoel dat ik het niet snap. Alsof het te moeilijk is haha. Van de week nog maar een keer proberen!

  3. Nina schreef:

    Ik vind jullie erg leuk met z’n tweeën ;). Een paar boeken spraken me zeker aan, zoals Carry on en dat van J.K. Roling (jep Harry Potter fan)

  4. Leuk initiatief!

comment hier

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: