Boekennieuws

Oktober hartje boeken is… #boektober

Een readersblock, je kent het of je kent het niet. Ik zit er een beetje tussenin, nog net geen ontkenningsfase, maar ik steek steeds weer mijn kop in het zand in plaats van een boek. Tot ik weer op Goodreads kom en zie dat ik welgeteld acht boeken achterloop om mijn reading challenge te halen. ACHT boeken. Vorige week waren dat er nog drie, of is dat alweer maanden geleden? Enfin, tijd om er iets aan te doen. Dagmar zorgt daar wel voor met #Boektober.

Dit zijn de boeken die ik MOET lezen in oktober. Waarom? Oktober staat voor herfst en herfst staat voor onbeperkt boeken lezen en dit staat gelijk aan oktober hartje boeken = #Boektober. De perfecte maand om de liefde voor lezen te omhelzen en te realiseren dat je niet MOET lezen, maar juist dat het mag. Dat het een optie is, een mogelijkheid en geen marathon.

Dus ga weg uit die startblokken, nergens voor nodig, zoek een lekkere stoel en pak een boek. Ik ben vandaag (weer) begonnen in Verman je van Filip Rogiers. Een paar weken geleden las ik de eerste bladzijdes, vandaag lees ik gewoon de rest.

Ochtenden als deze zijn fijn. Koffie en lezen. #elkeochtendgraag #goals #reading

Een foto die is geplaatst door Claudia de Graaf (@howaboutabook) op

 

P.S.  Welk boek heb jij gepakt?

10 Comments
Previous Post
01/10/2015
Next Post
01/10/2015

10 Comments

 • Sanne

  Jaaa, lekker lezen. <3 Zeker met zo'n fijne pumpkin spice latte op je tafeltje. Fijnfijnfijn.

  • Claudia

   Stiekem is het gewoon een latte hoor. Ik lust geen pumpkin spice latte (ja, je leest het goed) maar is ook heel fijnfijnfijn!

   • Sanne

    Neeeee, serieus? Je mist wat in je leven!

    • Claudia

     Ja, sorry! Smaken verschillen. Maar sushi lust ik wel hoor!

 • Kalliopia

  Ik zit met hetzelfde probleem, mijn boek ligt klaar naast me, maar ik kom er gewoon even niet toe? :) heel gek. Veel succes met deze boeken, ze zien er geweldig uit!

 • Linda

  Ik had nog helemaal niks gehoord over #Boektober, maar ik heb me meteen aangemeld. Ik loop ook achter met mijn Goodreads challenge, dus ik kan wel een leesboost gebruiken. Mijn doel is 5 boeken lezen deze maand. Ik begin met ‘De gloriedagen van Walter Gom’.

 • Karlijn

  Herkenbaar, ik zit nu een beetje in de gedwongen leesfase waar ik veel moet lezen voor school en dan een boek meeneem voor in de trein, maar vaak heb ik dan toch geen zin om het boek werkelijk te lezen :P

 • Daniëlle

  Ben heel benieuwd naar De hemel begint bij je voeten!

 • Noa

  Ik ben intussen bezig in The Scorch Trials (2e boek), maar ik hoop nog meer boeken te lezen!

 • Lore

  Ik ben van plan om volgend jaar mee te doen met Boektober! Zie het al volledig zitten!

Leave a Reply