Judge a book by its cover

Boekomslag van de maand: Ik geef je de zon

Dit is een verkapte vorm van een AA-bijeenkomst voor lotgenoten van de mooie boekomslagen-club, neem plaats en doe alsof je thuis bent. Ik ben Claudia en ik heb een zwak voor verleidelijke, oogstrelende, verrassende boeken. Het is vandaag maandag, de eerste van de maandag van deze maand. Het is dus tijd om het aller-aller-allermooiste boekomslag met je te delen. Zit je er klaar voor?

Het Boekomslag van de maand april is… (tromgeroffel) Ik geef je de zon van Jandy Nelson! Komt dit kleurrijke omslag je bekend voor? Dat klopt. Ik heb er een laatste een recensie over geschreven. Na meerdere net-niet favorieten omslagen te hebben gekozen kwam ik steeds terug bij Jandy Nelson. Naast dat dit één mijn favoriete boeken is, kan ik er niet omheen dat het omslag niet minder is dan de aller-aller-allermooiste boekomslag. Vandaar. Sorry, not sorry.

Dus dit is het, het boekomslag van maand. Meer weten over Ik geef je de zon van Jandy Nelson? Hier lees je mijn recensie. Nu ben ik heel benieuwd naar jouw mening, vertel, wat vind jij van dit boekomslag? En welk boekomslag vind jij nou ontzettend mooi?

8 Comments
Previous Post
06/04/2015
Next Post
06/04/2015

8 Comments

 • Dorien

  Heel mooi inderdaad, kleurtjes doen je zin krijgen om dit buiten in het lentezonnetje te lezen!

 • Lilian

  Ik lees het boek nu, maar heb helaas de ARC, dus zonder mooi omslag :( Ik vond het omslag dat Emmy had ontworpen ook erg mooi!

  • Claudia

   Ja, klopt. Ik had ook gestemd op het omslag van Emmy. Dit omslag is bijna hetzelfde als het origineel en ook een heel goed gekozen omslag. Natuurlijk niet voor niets gekozen als het boekomslag van maand, haha.

 • Nikita

  Ik word zo vrolijk van die cover! Maar helaas hebben ze hem niet bij onze bibliotheek :(

 • Veerlez

  Alleen om de omslag wil ik het al lezen, maar ook omdat veel mensen enthousiast erover zijn!

 • Vanessa

  Knappe foto’s!

 • Joanydvv

  Zwijmel… wat is ie mooi :)

 • dingen die fijn zijn

  Net gelezen, geweldig boek ook!

Leave a Reply