Judge a book by its cover

Boekomslag van de maand: De gevleugelde

Het is weer zover, ik ga je het mooiste boekomslag van deze maand laten zien. Het is alweer september. De herfst komt, voor mij het perfecte leesseizoen. En laten we er niet omheen draaien: de herfst is al lang en breed begonnen. Mijn lievelingssjaal heb ik al uit de kast mogen halen (yes!) en om het compleet te maken heb ik dit boek in de regen gevonden op Manuscripta, de opening van het nieuwe boekenseizoen, afgelopen zaterdag in Zwolle: De gevleugelde van Arthur Japin. Een perfecte cover voor zo’n herfstachtige maand als deze. En vast ook een must read om in je boekenkast te hebben staan!

Elke eerste maandag van de maand krijgt het mooiste boekomslag een ereplaats, het wordt namelijk het boekomslag van de maand. Ik heb een zwak voor verleidelijke, oogstrelende en verrassende boeken. Ik kan er uren mee bezig zijn, het kijken naar mooie omslagen van over de hele wereld en vandaag laat ik je mijn favoriete boekomslag zien die ik uitroep als de mooiste van het de maand.

7 Comments
Previous Post
07/09/2015
Next Post
07/09/2015

7 Comments

 • HesterAnne

  Het is inderdaad een prachtige omslag. Nu nog afwachten of het boek zelf aan de verwachtingen kan voldoen :D

 • Dingen Die Fijn Zijn

  Mooie keuze, bedankt voor de tip!

 • Sanne

  Jaaa, ik zag ‘m al voorbij komen op Bol! Ziet er inderdaad heel gaaf uit.

 • Yolande

  Hij is inderdaad heel mooi! Hopelijk is de inhoud evenmooi als de omslag!

 • Annelies

  Die is inderdaad prachtig!

 • hetboekenik

  Lekker opvallende cover

 • Inge

  Mooi inderdaad! Maar ik ben vooral benieuwd naar de inhoud.

Leave a Reply