Leesstijl

Doe jij ook mee met deze Boekenweek challenge?

Oh yes! Zaterdag begint de Boekenweek die in het teken staat van, je raadt het nooit, boeken. Om dit (online) te vieren, organiseer ik samen met CPNB een feestje en jij bent uitgenodigd! Cadeautip? Mooie foto’s! Met een heuse Bookstagram reading challenge willen we de boekenliefde met elkaar delen. En je kunt daar ook nog eens een dikke vette boekenbon van 50 euro mee winnen! Hoe? Dat lees je hieronder…

Natuur(lijk)

Geheel in stijl draait de #howaboutabookweek om de natuur, het thema van de Boekenweek. Je bent vrij in hoe je dit omtovert in jouw foto, maar om het wat makkelijker te maken hebben we elke dag een opdracht voor je bedacht. Deze vind je op de bovenstaande foto. Heb je vragen? Stel ze hieronder!

Wanneer?

Aankomende zaterdag 10 maart beginnen we. Hoe laat je de foto plaatst mag je zelf weten. Op zondag 18 maart plaats je de laatste foto. Om kans te maken op de boekenbon plaats je bovenstaande foto op jouw feed. Volg zowel @boekenweeknl als @howaboutabook en gebruik #howaboutabookweek in al je foto’s zodat wij jouw creaties kunnen bewonderen! Het is de bedoeling dat je elke dag een foto plaatst. Tipje: bereid al wat foto’s voor!

Boekenweekgeschenk

Ook leuk om te weten: als je in de Boekenweek een boek koopt, krijg je het Boekenweekgeschenk cadeau, geschreven door Griet Op de Beeck, Naast het lezen van het geschenk kan je op zondag 18 maart de hele dag gratis reizen met de NS.

1 Comment
Previous Post
08/03/2018
Next Post
08/03/2018

1 Comment

  • Kayleygh

    Tof! ik ga zeker proberen mee te doen! Leukleukleuk!

Leave a Reply