Boekennieuws

Wat is jouw #Boekbekentenis?

Niets is beter dan ongegeneerd dingen te kunnen zeggen en toch doen we dat eigenlijk nooit. Uit schaamte, of omdat het soms beter is je mond te houden. Zo vond ik het altijd een goed idee om als een ervaringsdeskundige mee te praten over de boeken van Harry Potter. Ik kon het niet over mijn hart krijgen om toe te geven dat ik nog nooit een woord van J.K. Rowling heb gelezen. Maar waarom durf ik niet eerlijk te zijn?

Blossom Books dacht daar waarschijnlijk hetzelfde over en besloot voor eens en voor altijd het taboe te doorbreken met #boekbekentenis. Ik kreeg de vraag wat die van mij is en ging er helemaal voor. Zie hier:

 

Het leuke van dit alles is dat je ook andere bekentenissen leest en er kwam er één voorbij die zo bekend in de oren klonk dat ik het met je moet delen:

Het moraal van dit hele verhaal is dat ik heel graag wil weten wat jouw #boekbekentenis is. Laat het weten in de reacties hieronder of op Twitter met de hashtag #boekbekentenis. IK. KAN. NIET. WACHTEN.

9 Comments
Previous Post
07/04/2016
Next Post
07/04/2016

9 Comments

 • Elise Lankester

  Oké hier komen ze…

  Wanneer ik een boek heel goed vind dan lees ik het boek daarna meteen nog een keer omdat ik geen afscheid kan nemen van de karakters.

  Ik lees liever een boek op mijn ereader dan een echt boek (dit komt ook omdat ik 3 kinderen heb en je met een ereader nog een arm om een kind heen kan slaan)

  Doordat ik op de ereader lees koop ik veel meer boeken want ze zijn zo goedkoop en deze heb ik nog niet en zo heb ik dus nog zoooo veel boeken en series om te lezen.

  Ik lees best veel boeken en daar voel ik me dan weer schuldig over naar mijn kinderen want ik lees overal en ook tussendoor met hun.

 • Rosie

  Hahaha grappig dit! De boeken van Harry Potter vond ik fantastisch maar na 6 ben ik gestopt door tijdgebrek en omdat ik gewoon TE verslaafd raakte aan die verhalen haha! Ik functioneerde niet meer want sleepte dat boek overal mee naartoe ;p!

  Mijn boekbekentenis: ik vond de 50 tinten boeken fan-tas-tisch! Heb ze alle 3 wel 3 x gelezen. Ik lach mijzelf er om uit hoor maar ik vond ze gewoon helemaal top. Gelukkig deel ik deze liefde met mijn zus en beste vriendin dus ik ben niet de enige die zo knettergek is hahaha.

 • rosa

  “Nooit Harry Potter gelezen” *valt flauw*
  Mijn boekenbekentenis: Ik houd van boeken maar op de 1 of andere manier blijf ik maar altijd op dat stomme internet zitten. Zucht.

 • SaSiBeau

  ik hou van fantasie en met boeken droom ik vaak weg
  eens ik in boeken begin kan ik niet stoppen tot ze uit zijn en stoor mij niet want ik wordt boos op jou
  ik kan met gemak 3/4 uur aan een stuk door lezen zonder iets van mijn omgeving op te vangen
  ik ben zelf bezig met kortverhalen te schrijven maar laat ze nooit iemand lezen omdat ik vind dat ze niet goed zijn. Meestal belanden ze daarom ook in de prullenbak na een tijdje^^

  en mijn favorietjes op dit moment: eragon, 50 tinten, HP, edelsteentrilogie (robijnrood van kerstin gier) en twillight

 • Vivian

  Ik vind dit ook heel leuk! Ben er nog over aan het nadenken, die laatste herken ik trouwens wel heel erg haha. Er is ook zo veel!

 • Dande

  Ha wat leuk dat mijn tweet ertussen staat!

 • Story addict

  Oké, here goes nothing. De mijne: ik haat het als mensen zeggen dat ze een hekel aan iets hebben terwijl ze het nog niet kennen, maar ik heb Twilight nog nooit gezien of gelezen, maar roep altijd dat ik het verschrikkelijk vind #boekbekentenis :) Heb er overigens wel zo mijn redenen voor, en vaak zeg ik er ook wel heel zachtjes achteraan dat ik eigenlijk niet goed kan en mag oordelen…. maar toch!

 • Lenneke

  Ik ben een supercopycat want ik ga hier ook maar gewoon over bloggen. Met credits, uiteraard. :)

 • Boekbekentenissen | Zwartraafje

  […] deelt bijvoorbeeld regelmatig een boekbekentenis die ze meteen ook verder uitlegt in een blogpost, Claudia van How about a Book publiceerde een mooi lijstje en ook op Oh My Book verscheen een opsomming van Lisanne’s […]

Leave a Reply