Boekennieuws

3 dingen om te doen tijdens Literatour

Er zijn maar enkele dagen in het jaar waar ik oprecht blij van word. Bijvoorbeeld mijn verjaardag, de dag dat het herfst wordt (bijna!) en je hebt de Boekenweek in maart. Dat laatste begrijpen jij en ik, als boekenliefhebbers, uiteraard. Daarom denk ik niet dat ik je de aankomende week moet uitleggen. Het is namelijk vanaf morgen Literatour, de Boekenweek voor jongeren, en ik laat je graag zien wat ik in deze week ga doen – en misschien komen we elkaar wel tegen! Komt ‘ie:

Yalbal
Vrijdag 16 september

yalbal

Vanavond ben ik een Yalballer (is dat een woord?) en ga ik dansen met mede-boekenliefhebbers in de Tolhuistuin in Amsterdam. Een beetje kortdag, voor als je hier niet van af wist, maar als je er bent vind ik het leuk als je even hoi zegt. Ik ga namelijk alleen en het leven is leuker met anderen. Zie ik je vanavond?

YAP!
Zondag 18 september van 13.00 tot 17.00 uur

yap

Op mijn favoriete dag van de week ben ik te vinden in Purmerend om niemand minder dan Laure Eve te interviewen. Een kleine toevoeging: het is op een podium, waarschijnlijk met een microfoon en, houd je vast, een publiek. Hoe leuk? Daarna geef ik een workshop over bloggen. Heel leuk.

Op het programma staan onder andere Esther Walraven, Natasza Tardio en Sara Zonneveldt. Ook leuk: de boekenbingo met mooie prijzen. Meer weten? Klik hier. Kaarten kun je kopen via info@leesteken.nl voor €10, inclusief een goodiebag.

Möhlemanns & Köhlemanns
Woensdag 21 september vanaf 20.30 uur

mkohlemanns-nieuw-1

De dag dat het eindelijk herfst is, mijn favoriet! Daarom een literair feestje in de Tolhuistuin met de mannen van Möhlemanns & Köhlemanns en de leuke boekhandelaar Lot Douze van Boekhandel Over het water. De gasten van de avond zijn Donald Nolet, Carly Wijs en K. Michel. Er worden boekentips uitgedeeld, gepraat over boeken en je kunt alle besproken boeken winnen met de quiz. Meer weten? Klik hier. Kaarten kun je reserveren via Boekhandel Over het water.

Lezen op de fijnste plekken
17 t/m 25 september

lt16_omslag-3pak_3d

Het beste van alles? Je hebt nu een goede reden om onbeperkt te lezen. Of wat dacht je van boeken kopen? Krijg je er ook nog eens een mooi geschenk bij. Meer weten? Klik hier.

Wat zijn jouw plannen deze week?

No Comments
Previous Post
16/09/2016
Next Post
16/09/2016

No Comments

Leave a Reply