Bookhaves

You old book!

Als ik bij het Spui ben in Amsterdam kan ik me niet weerhouden om even langs de American Book Centre te gaan, zo ook gisteren na een gezellig lunch slash shopdate met Shirley. Het was de bedoeling dat ik een boek ging kopen en gelijk door naar huis ging maar zoals altijd in een boekwinkel sta ik pas na een uur buiten, vol verbazing met wat voor boeken er te koop is. Zo ook een boek over boeken, want wat doe je met een boek dat oud, versleten of gewoon niet meer interessant is? Juist, je maakt er gewoon een klok van. Of een armband. Of iets anders leuks voor aan de muur.

Hebben? Je kan het boek The Repurposed Library bestellen op o.a. Bol.com voor 22,99.

Wat doe jij met een boek dat oud en versleten is?

5 Comments
Previous Post
01/06/2011
Next Post
01/06/2011

5 Comments

 • ioon

  In mijn ogen kan dit echt niet. Je kan en mag een boek niet kapot maken, ook al is het al kapot. Dan kan gewoon niet.

 • Lieke

  Die armbanden <3

 • SanneWierda

  WAT GAAF! Maarre Claudia, wat maak je er zelf van?

 • Claudia

  Ik laat mijn oude, versleten boeken mooi in mijn kast staan. Niemand die mijn boeken verknipt! Maar dat wil niet zeggen dat ik het een kunst vind hoor!

 • Ilse

  Echt heel gaaf! Ik zou het alleen nooit over mijn hart kunnen verkrijgen om het mijn boeken aan te doen ;)

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: