Als je aan Victoria Beckham denkt, denk je vast niet aan literaire levenslessen. Je denkt vast aan de Spice Girls, David Beckham en haar carrièreswitch van er altijd mooi (en posh) uitzien. Dat laatste was ook de oorzaak van dat hele literaire gebeuren waar we het nu over hebben. Voor de Vogue nam ze namelijk een What’s in my bag video op en zei ze iets waar elke boekenliefhebber het roerend mee eens zou zijn.

vb_boekvogue1

Wat zou mevrouw Beckham dan eigenlijk in haar tas hebben was de brandende vraag. Onder meer prullaria van dure merken, een zonnebril dat naar eigen zeggen haar handelsmerk is en last but not least twee boeken. Het eerste boek is My name is Lucy Barton van Elizabeth Strout en daar zegt ze het volgende over:

 

“Always good to have a good book”

 

vb_boekvogue

Heerlijk toch? En zo ontzettend waar. Daarnaast heeft ze nog een boek in haar kleine handtas (waar laat ze het?) en dat is voor niemand minder dan haar dochter. Little Miss Chatterbox van Roger Hargreaves. Leuk om te weten: Victoria Beckham las vroeg zelf deze boekjes en vind het ‘really cute’ dat Harper dezelfde boekjes krijgt voorgeschoteld. Je boekenhart smelt waar je bij staat.

vb_vogueharper

De What’s in my bag video van Vogue duurt nog geen drie minuten en is ondanks alle spoilers zeker de moeite waard om te kijken. Het is trouwens een serie, hopelijk meer literaire levenslessen van andere modemeisjes. Laten we het hopen.

You May Also Like

One comment

Ik ga steeds meer van Victoria Beckham houden. Wát een classy lady.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *