Ransom Riggs is in het land, voor YALfest natuurlijk, en om de gelegenheid te vieren heb ik hem samen met Yara mogen interviewen. Daarna zijn we naar Maastricht gereden om boekhandel Dominicanen te bewonderen (dat verveelt nooit) en hebben we een heel leuke winactie voor je. Dit allemaal in de vlog van vandaag van De Boekenmeisjes. Kijk je mee?

Wil jij kans maken op de gehele boekenserie van Ransom Riggs, gesigneerd en wel? Een reactie telt als deelname, zowel op hieronder als op Youtube en je krijgt extra (karma)punten als je de video op Instagram, Twitter, en/of Facebook deelt. Succes!

Het interview zelf komt heel snel online!

You May Also Like

29 comments

Superleuke video! Ik doe niet mee want ik heb zijn boeken al hihi.

Ik loot graag mee! Geweldige actie

Ik ben serieus een beetje jaloers! Ransom Riggs zo dicht in mijn buurt (ik woon vrij dicht bij Maastricht) en dan weet ik het niet eens. Met die man zou ik zo graag over foto’s willen praten. Ook over zijn boeken naruurlijk, maar zijn liefde voor het verzamelen van vreemde oude foto’s is zo tof! Ik doe heel graag mee aan de winactie en ik heb gedeeld op FB (Tamara Mara Großmaul) en op Twitter (@paramara1982)

Superactie! Ik wil deze graag winnen en ben heel benieuwd naar je interview. Ik heb gedeeld op mijn boekenpagina op facebook: Mieke’s Blog: Graag gelezen, op Twitter @MiekeSchepens en op Instagram

Instagram is niet geluk, helaas.

zeer leuk, jammer dat het veel te ver is vanuit BE

Ja, wil ik.

Zou heel graag deze boeken willen winnen, ben nog bezig met voor mij nieuwe auteurs te ontdekken. en van Ransom Riggs heb ik nog geen boeken gelezen. Dus dit zou een mooie gelegenheid zijn.

Ik doe mee! Ik heb zijn boeken al, maar nog niet gesigneerd! Ik wil al zo lang zijn boeken laten signeren, maar afgelopen donderdag kon ik er helaas niet bij zijn. Het zijn de meest geweldige boeken die ik ooit heb gelezen!

Ik heb het gedeeld op facebook!

Ik vind het als Belgische boekenblogster steeds zo jammer dat er niet zo veel boek-evenementen worden georganiseerd. Nu was er eentje dicht(er) bij huis én tja – je kan daar natuurlijk niet zomaar binnen wandelen wanneer je niet bent uitgenodigd. Tot nu toe heb ik enkel de eerste twee boeken van Ransom Riggs gelezen én die heb ik toen geleend bij de bibliotheek. Ik ben heel benieuwd hoe het verhaal verder gaat en zou er helemaal happy van worden indien ik die prachtige boeken hier een nieuwe thuis kan geven.

Een Instagram-account heb ik niet, maar ik ga deze blogpost wel delen via Twitter en Facebook onder de naam Zwartraafje.

Super leuke actie!
Ik doe graag mee :)

Omggg, ik moet Bibliotheek der Zielen nog hebben en het zou helemaal geweldig zijn als die gesigneerd in mijn kast staat <3 De andere twee boeken heb ik al maar ik heb hele lieve vriendinnen die ik er heel erg blij mee zou kunnen maken! Ik ben echt helemaal weg van het idee dat hij eerst de foto's heeft gevonden en daarna pas het verhaal heeft geschreven ^^

Ik heb je video gedeeld op Facebook en Twitter!

Gaaf! Graag zou ik mee doen! Ben zeer benieuwd naar de foto’s in zijn boeken en het verhaal wat hij erbij bedacht heeft! Mijn zus zou ze heel graag hebben en gesigneerd zou nog een extra cadeautje zijn! Weet dat ze het eerste boek heeft dus die zou dan voor mij zijn en met de andere twee delen zou ik haar graag verrassen!

OMG! Ik kan echt niet wachten tot de winnaar bekend wordt gemaakt! Het lijkt me echt fantastisch om een handtekening van zo’n legende te hebben! Ik hoop echt dat ik de gelukkige ben en win, maar ik wens iedereen heel veel succes!

Wauw wat een fantastische actie en super fantastisch leuk dat je hem hebt mogen ontmoeten en zelfs interviewen! Dankjewel voor deze kans, hoop dat ik nog kan deelnemen! Zijn boeken zijn echt prachtig, de foto’s zorgen net voor dat extra’s en voegen veel aan het verhaal toe! Gesigneerd zou een pareltje in mijn boekenkast kast zijn en extra bijzonder ?

Wauw wat een fantastische actie en super fantastisch leuk dat je hem hebt mogen ontmoeten en zelfs interviewen! Dankjewel voor deze kans, hoop dat ik nog kan deelnemen! Zijn boeken zijn echt prachtig, de foto’s zorgen net voor dat extra’s en voegen veel aan het verhaal toe! Gesigneerd zou een pareltje in mijn boekenkast kast zijn en extra bijzonder ?

Wauw wat een fantastische actie en super fantastisch leuk dat je hem hebt mogen ontmoeten en zelfs interviewen! Dankjewel voor deze kans, hoop dat ik nog kan deelnemen! Zijn boeken zijn echt prachtig, de foto’s zorgen net voor dat extra’s en voegen veel aan het verhaal toe! Gesigneerd zou een pareltje in mijn boekenkast kast zijn en extra bijzonder ? ?

Oeps heb te vaak op submit gedrukt, sorry voor het spammen!

Supertof! Ik heb zelf deel 1 enkele weken geleden uitgelezen en wil zeker 2 en 3 ook nog lezen. Ik doe dus ook graag mee met de actie (:

OMG! Ik kan haast niet wachten op de uitslag! Ben echt benieuwd wie de gelukkige zal zijn. Ik wil echt heel graag de handtekening van hem hebben, maakt niet uit in welk boek!

Ik kan niet wachten tot de uitslag bekend geraakt, ik check bijna elke dag je blog, zo spannend! Ik hoop dat mijn reactie via Youtube telt :-).

Ik ben echt super benieuwd naar de uitslag, ik ben echt zoo slecht in wachten. Ik zou niet eens de hele serie hoeven winnen, met één boek met zijn handtekening zou je mij al dolgelukkig maken. Zo’n groot artiest!

Vraagje weet de gelukkige al dat hij of zij gewonnen heeft?

Ik doe heeeel graag mee! <3

Hoi allen,

Wel zo netjes om te reageren: de winnaar is bekend maar heeft na anderhalve week helaas nog niet gereageerd. Ik wacht tot morgen af en dan kies ik een nieuwe winnaar uit.

Liefs,

Claudia

WAT?! Zo’n mooie prijs, ik hoop voor de winnaar dat ie snel reageert, zo’n prijs mag je toch niet laten schieten!

Heeft de winnaar een mailtje gehad of is het ergens anders bekend gemaakt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *