Als je net als ik in een Young Adult-fase zit, als je net als ik een nieuwe agenda hebt voor 2015-2016 en voor als je net als ik heel blij wordt van Blossom Books, dan is er heel leuk nieuws voor je: YALFEST. Waarom dat leuk is? Alleen de naam al. Young Adult. Literatuur. Festival. En als je dat samenvoegt heb je natuurlijk het Young Adult Literatuur Festival. Een happening waar je (denk ik) bij moet zijn. Op 24 april 2016 trouwens, in de Winkel van Sinkel in Utrecht.

Nog niet overtuigd? Ga dan even zitten, pak er wat lekkers bij en laat het dagelijkse leven los. Zit je klaar voor? Oke. Gaan we:

Het is een zondag, eind april, de zon schijnt na een koude winter en je hebt een vrij dag (heel belangrijk!). Dit zijn al een paar ingrediënten waar je blij van wordt, toch? Laten we het completer maken. Doe er een snufje Blossom Books bij, wat Best of YA Books, een paar van die leuke auteurs woonachtig in je boekenkast, wat liefdevolle Versjes van Lars en boekenliefhebbers. Veel boekenliefhebbers. Klinkt als de woorden uit mijn favoriete boek. Of als je het correct wilt zeggen: dat klinkt als muziek in mijn oren. En voordat ik het vergeet zijn er 150 early bird-kaarten beschikbaar voor €37,50 (daarna €42,50). Ik wil alvast graag een early-early-early bird-kaart, dat je het weet. To be continued.

You May Also Like

8 comments

Dit klinkt erg leuk zeg!

Het klinkt echt heel erg leuk. :D

Ah het klinkt heel leuk, maar ik denk niet dat ik dan kan helaas…

Het klinkt zeker leuk, maar ik weet niet of het iets voor mij is. Ik wil sowieso even afwachten wat precies het programma wordt en wie er gaan komen en zo.

Dat klinkt heel erg tof! Hier zou ik ook heel graag heen willen gaan

Aah! Dit klinkt onwijs tof!

Ik ga erover nadenken, maar het is nog een tijdje weg!

Ik wil wel heel graag, maar niemand wil met me mee. Ik vraag me af of het net zo leuk is om in je eentje te gaan, haha. (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *