We hebben er lang op moeten wachten zonder we er van af wisten of überhaupt wensten: een tv-serie over het reilen en zeilen van een uitgeverij. Maar nu is het er hoor! Younger, gebaseerd op het gelijknamige boek van Pamela Redmond Satran én geproduceerd door de makers van Sex and the City. Succes en mooie outfits gegarandeerd!


Bron: TV Land

Wat ik zo leuk vind aan Younger is dat ze je een kijkje in de (boeken)keuken van een uitgeverij bieden. Zoals de welbekende slush pile (stapel manuscripten), de boekenkasten vol boeken en mensen met een liefde voor boeken. In het echt is het overigens niet zo glamorous zoals de uitgeverij in Younger doet lijken. Misschien gaat er zo aan toe in Amerika, maar zeker niet in het o zo nuchtere Nederland. Ik dacht ik zeg het even, om je uit de droom te helpen. Maar hé, er is een tv-serie over het boekenvak en het is nog hartstikke leuk ook (ja, écht) en je moet het kijken (ja!).

Younger in het kort

Liza (40) is net gescheiden, heeft een bijna-volwassen dochter en is op zoek naar werk. Vroeger, toen ze nog younger was, had ze werk in het boekenvak en eigenlijk is haar liefde voor boeken nooit opgehouden. Tijd om weer aan de slag te gaan! Toch? Mooi niet. Liza is te oud en heeft te weinig werkervaring. Wanneer ze met haar beste vriendin wat gaat drinken in een café, en ze haar frustratie uit, wordt ze aangesproken door een leuke jongeman. Niet wetende dat hij denkt dat ze 15 jaar jonger is en dat hij een oogje op haar heeft. Liza komt op het idee om niet op te geven en opnieuw te gaan solliciteren op functies voor net afgestudeerde en doet alsof ze ‘ietsje’ jonger is (26). En ze komt er mee weg ook.

Als ik je nog niet had overtuigd dan heeft Younger (en ik) nog een troef: je hebt het misschien al gezien maar jeugdheldin Hilary Duff heeft ook een rol. Ze speelt Kelsey, een redacteur bij de uitgeverij waar Liza komt te werken. Dan denk je dat het niet beter kan en dan geven ze Lizzie McGuire er als cadeau bij…

 

Een kleine disclaimer: Younger is (nog) niet op de Nederlandse televisie te bekijken. Waar je het kunt kijken vertel ik je heel, heel zacht en moet je fluisterend lezen: Youtube is je grootste vriend voor dit soort zaken. Good luck!

You May Also Like

11 comments

Ik ben erg benieuwd naar de serie!

Haha aah dit klinkt leuk! Bedankt voor de tip, ik ga het eens opzoeken.

Ik wil meer, meer, meer! Ik heb tot nu toe alle afleveringen gezien. Ook zo leuk hoe ze Goodreads gebruiken!

Ik kijk niet graag series, maar deze spreekt me wel aan! Bedankt voor ‘t delen.
Liefs

Eindelijk weer een leuke serie om te kijken!
Met makers van SATC moet dit veelbelovend zijn.
Ik ga eens op onderzoek uit waar ik dit kan gaan doen ;-)

Dank voor de leuke tip. Hopelijk komt de serie ook op de Nederlandse televisie (of Netflix)!

Hoi Danielle, heb jij een tip waar ik de afleveringen goed kan bekijken?

Ah wat een goede tip! Trailer is erg leuk dus ik ben benieuwd naar de serie!

Oeh, lijkt me leuk! Ik ga er eens naar op zoek…

Oooh Nico! <333 Dan wil ik de serie wel gaan kijken =D

Dit klinkt echt als een top serie! Ik ben heel benieuwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *