Boekenkasten waar je u tegen zegt, mooie typemachines en interessante mensen waar je best een dagje mee wilt ‘chillen’. Het liefst met Lagerfeld’s boeken.

Selby is een blogger. Oorspronkelijk modefotograaf. Begon foto’s te maken bij zijn vrienden en breide dit uit naar alle mooie, hippe, creatieve mensen waar hij langs ging om hun interieur op de gevoelige plaat te leggen. Dit alles bundelde Selby in een boek en daarmee was mijn kennismaking met Selby een feit.Sinds ik weet dat Karl Lagerfeld een ‘happy victim of books’ is, ben ik wel erg benieuwd naar zijn boekenkast. Dat is uiteindelijke een uitspraak waar ik me voor moet schamen. Lagerfeld heeft niet één boekenkast, Lagerfeld heeft een privé-bibliotheek. Todd Selby ging bij hem langs en nam als souvenir foto’s mee van Lagerfeld en zijn jaloersmakende privé-bibliotheek.

Dit was een greep uit mijn favorieten van ‘The Selby is in your place’. Een boek dat niet snel gaat vervelen. Je ontdekt elke keer weer iets nieuws. Behalve de interviews, daar konden ze wel een vleugje originaliteit aan toevoegen. Puur om wat meer interesse te wekken.

The Selby is in your place – Hardcover – 256 pagina’s – €30,99 – ISBN 9780810984868

You May Also Like

2 comments

Wat een heerlijk boek lijkt me dit

Nice! Hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *